29 d’abr. 2009

Justícia futbolística, ni que sigui per primera vegada!

El FCBarcelona està vivint una temporada històrica, atípica i molt emocionant, per primera vegada a la història arriba a final de temporada a tocar de 3 grans títols, com dirien els de Crackòvia: "Copa, Lliga i Champions", però tambè està a tocar de quedar-se sense cap d'ells i, com ja sabem, en el futbol tot és possible. En els dos més clàssics o més importants, Lliga i Champions, s'enfronten 2 maneres de veure el futbol, dues maneres distanciadíssimes d'entendre'l, s'enfronta el futbol creatiu, el que fa d'aquest esport un art, amb el futbol destructiu, el que fa d'aquest esport un "conyàs".

No seré jo qui compari els estils futbolístics de Madrid i Chelsea, ni m'atreviré a dir que no "han" de guanyar res (la història em posaria al meu lloc), però el que no puc deixar de dir és que si aquesta temporada el Madrid guanya la Lliga i el Chelsea la Champions, el futbol s'ho haurà de fer mirar, perquè crec que tindrem algun problema.

23 d’abr. 2009

Omplim els carrers!

Un bon dia per tornar a escriure, per tornar a llegir, ... El dia després de tantes coses, de tantes bones notícies, el dia després d'una nova exhibició d'un Barça que espero no oblidar mai perquè és el més gran de la història, el dia després de saber que la "meva" ràdio, la ràdio per la que he apostat, ja és la líder de Catalunya. El dia després de felicitar els Iniesta, Xavi, Eto'o, Guardiola i companyia, però també els Basté, Soler, Clapés, Pou i totes les seves grans companyies, és un dia de feina com qualsevol altre, però el més especial de l'any, avui és el nostre dia, només nostre, avui és Sant Jordi.

Omplim els carrers, avui tots estan envaïts de colors...